First House-gründer Bjørn Richard Johansen sier til Varden at han legger seg flat og beklager at han fba om å få refundert pølse, softis og Red Bull fra Telemark fylkeskommune.
First House-gründer Bjørn Richard Johansen sier til Varden at han legger seg flat og beklager at han fba om å få refundert pølse, softis og Red Bull fra Telemark fylkeskommune. Foto: Fredrik Nordahl

– Jeg beklager og legger meg flat

Bjørn Richard Johansen i First House sier at han burde vist bedre skjønn da han førte opp pølse, softis og Red Bull i sine reiseregninger. Og lover å betale penger tilbake til Telemark.

Torsdag var han i møte hos oppdragsgiveren i Telemark fylkeskommune for å jobbe med å få etablert et servicekontor for IT-giganten Tech Marinda i Porsgrunn. Men han måtte også svare på spørsmål fra pressen om utleggene han har fått refundert av fylkeskommunen.

LES OGSÅ:Konjakk, chablis og soft is på skattebetalernes regning

– Alle gjør feil

– Hvorfor skriver du reiseregninger på småting som Red Bull, pølse og softis?

– Det er bare å beklage og legge seg flat på det. Man hadde mulighet til å fakturere utlegg og det er bare å beklage på at jeg ikke viste bedre skjønn på det. Det er bare å legge seg flat, gjentar Johansen og legger til:

– Alle gjør feil.

– Er dette penger du vil betale tilbake?

– Absolutt og det har vi også sagt vi skal refundere.

LES OGSÅTerje Riis-Johansen avviser kameraderi i forbindelse med First House-avtalen

Hard jobbing

– Er all PR god PR?

– Nei, det tror jeg ikke.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Hvordan synes du resultatene har vært for jobben dere har gjort med tanke på å skaffe mange arbeidsplasser?

– Vi jobber hardt. Jeg skulle gjerne ønske at vi hadde flere internasjonale virksomheter på  plass. Men det er bare hard jobbing som kan skaffe resultater, og vi står på hver eneste dag.