Slik var Vardens valgsending

Vi holder deg oppdatert gjennom hele valgnatten.

Gjennom hele kvelden og natten vil vi i Varden gi deg de ferskeste nyhetene om stortingsvalget og representantene fra Telemark. Blir det regjeringsskifte, hvilke temaer har vært viktigst for velgerne, hvilke partier kan krones som valgets vinnere og hvilke partier blir valgets tapere?

– Vi gleder oss til å kunne gi leserne ferske resultater etter hvert som stemmene blir telt opp. Samtidig sender vi direkte fra den store valgvaken i Ibsenhuset, så vi kan love ferske kommentarer og reaksjoner fra politikerne som stiller til valg, sier nyhetsredaktør i Varden, Hege Løvdal Gulseth.

Slik dekker vi valget

Direktesending fra Ibsenhuset:

Journalist Julie Anda Hovland og sjefredaktør Tom Erik Thorsen leder Vardens valgsending.

Fra klokken 20.55 blir det direktesending fra Ibsenhuset, hvor du får kontinuerlige reaksjoner fra lokale politikere og kommentatorer på stedet, etter hvert som resultatene blir telt opp.

Still spørsmål og bli med i debatten:

Du kan også delta i debatten i vårt livestudio på Varden.no. Her kan du stille spørsmål til politikerne og ekspertene som holder til på Ibsenhuset eller til journalistene i Varden. Du kan også skrive inn og fortelle oss din mening om valget, valgkampen og resultatene.

Du kan stille spørsmålene dine allerede nå:

Oppdaterte resultater og reaksjoner på varden.no

Gjennom hele kvelden og natten vil vi også gi deg godt lesestoff på varden.no, hvor du kan holde deg oppdatert på resultatene og de siste reaksjonene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Vi gleder oss til en spennende kveld - godt valg!

Valgsending: Julie Anda Hovland og Tom Erik Thorsen fra Varden leder valgsendingen fra klokka 20.55. Foto: Arkivfoto