annonse

Kraftig husbrann - mann måtte hoppe ut fra andre etasje

HOPPET
HOPPET: Huseieren måtte hoppe ut fra andre etasje, der det brant kraftig. (Foto: Andreas Soltvedt)
STORE SKADER
STORE SKADER: Inngangsdøra er svartbrent på innsiden, huset har større skader enn det ser ut på utsiden. (Foto: Andreas Soltvedt)
SKADER
SKADER: Huset i Øvrebø har fått store skader. (Foto: Andreas Soltvedt)
BRANT
BRANT: Det har brent kraft i andre etasje, og huset på Sanda i Øvrebø. (Foto: Andreas Soltvedt)

En mann måtte hoppe fra andre etasje da det oppsto brann i huset hans tidlig fredag morgen. Riksvei 36 i Bø var sperret i ett felt mens brannvesenet jobbet på stedet.

Vendy Berg Hegle

I fem-tiden tidlig fredag morgen ble det meldt om brann i et hus i Seljordvegen i Bø. Det brant kraftig i andre etasjen på boligen da Midt-Telemark brannvesen,  politi og ambulanse rykket ut til stedet.

– Et par minutter over klokken seks sa brannvesenet at de har fått slukket brannen, men at de vil fortsette med etterslukking utover morgenen, sier operasjonsleder Christian Gulli i Sør-øst politidistrikt.

Måtte hoppe fra andre etasje

Huseieren, en mann i 30-årene, måtte hoppe fra andre etasje i boligen for å redde seg ut av det brennende huset.

– Huseieren var hjemme da brannen oppsto, og måtte hoppe ut fra andre etasje. Han fikk i seg en del røyk og blir sjekket av ambulansepersonell, sier Gulli.

Hva som er årsaken til brannen vet ikke politiet ennå.

Huset ligger rett ved riksvei 36, litt sør for Sanda Camping.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse