annonse

Kvinne gikk seg vill i fjellet - funnet i god behold

Kvinnen som gikk seg vill i fjellet i Vinje tirsdag er funnet i god behold.

Vendy Berg Hegle

SISTE: – Kvinenn er funnet i god behold av Røde Kors i aktuelt område. Bringes tilbake til utgangspunktet og familie, opplyser Sør-øst politidistrikt en drøy time etter at de meldte om leteaksjonen.

Det ble satt i gang leteaksjon etter kvinnen i 40-årene, som hadde gått seg vill i fjellet i området Myklevatnet i Vinje, tirsdag kveld. K

– Politiet mener å vite hvor kvinnen er. Hun er ikke skadet. Vi har iverksatt aksjon for å finne henne, noe vi har god tro på at vi skal klare, sa operasjonsleder Arild Alfheim i 19.15 -tiden tirsdag kveld.

Det er kvinnens familie kontaktet politiet klokken 17.35. Kvinnen la ut på tur tirsdag formiddag, og varslet familien sin da hun ikke klarte å finne veien tilbake.

Røde Kors og Norske redningshunder bisto politiet i leteaksjonen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse