annonse

Kvinnen er et mysterium: – Jeg var litt spent da jeg åpnet i dag

Mandag formiddag var ikke frisørene på Bøllen og Blondinen noe nærmere en forklaring på hvem kvinnen på overvåkingsbildet er. Fra venstre
Mandag formiddag var ikke frisørene på Bøllen og Blondinen noe nærmere en forklaring på hvem kvinnen på overvåkingsbildet er. Fra venstre: Heidi Brodtkorb, Sara Kolstadmoen og Lisbeth Øvstetun. (Foto: Overvåkingskamera/Vendy Berg Hegle)
Ubesvart spørsmål
Ubesvart spørsmål: Den ukjente kvinnen på overvåkingsbildet gikk innover på gulvet til venstre. Innehaver Lisbeth Øvstetun tror det må dreie seg om en en teknisk feil, mens kolleagene Heidi Brodtkorb og Sara Kolstadmoen er mer i tvil. (Foto: Vendy Berg Hegle)
HVEM ER DETTE?
HVEM ER DETTE?: Dette bildet viser hva overvåkningskameraet inne i frisørsalongen Bøllen & Blondinen fanget opp natt til søndag. Men da vekteren skulle sjekke lokalet fant de ingen kvinne og ingen tegn til innbrudd. (Foto: Overvåkingskamera)

+ Ikke uventet var helgens overvåkingsbilde dagens snakkis på frisørsalongen Bøllen og blondinen i Torggata i Skien. Mandag formiddag var det fortsatt et ubesvart spørsmål hvem kvinnen på bilde er, og hvordan hun dukket opp der.

Vendy Berg Hegle
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.