annonse

Lars Kittilsen blir kommunikasjonssjef ved Sykehuset Telemark

NY JOBB
NY JOBB: Lars Kittilsen blir ny kommunikasjonsjef ved sykehuset i Telemark. (Foto: Arkivfoto)

Sykehuset Telemark har ansatt Lars Kittilsen som ny kommunikasjonssjef. Han forteller at han har hatt en god dialog med sykehusets ledelse rundt at han har stått fram som tørrlagt alkoholiker.

Torbjørn Tungesvik

- Var du redd det skulle tale mot deg at du har stått fram som alkoholiker og nylig gitt ut bok om det?

- Nei, jeg har hatt en god dialog med sykehusledelsen om det. De har ikke vært bekymret, men tvert imot satt pris på min åpenhet, tror jeg.

Facebook-knapp kommer her

Kittilsen har bakgrunn som journalist i NRK, som nyhetsredaktør i Telemarksavisa og Avisenes Nyhetsbyrå, og sist som ansvarlig redaktør i Varden. Det siste året har 45-åringen drevet sitt eget selskap og jobbet med kommunikasjonsrådgivning.

Fra Porsgrunn

– Jeg er svært glad for at Lars Kittilsen har sagt ja til å bli ny kommunikasjonssjef ved STHF. Han er en dyktig fagperson, har bred erfaring og stor kunnskap om Telemark, sier Bess Frøyshov.

Lars Kittilsen er født og oppvokst i Porsgrunn, og han har bodd store deler av sitt voksne liv i fylket. Han kjenner derfor Telemark godt.

– Jeg gleder meg til å begynne som kommunikasjonssjef ved Sykehuset Telemark. Dette blir en spennende og krevende jobb, og jeg ser fram til å samarbeide med dyktige sykehusansatte i hele fylket. Jeg er opptatt av mest mulig åpenhet, og mener at det bidrar til trygghet for pasienter, pårørende, ansatte og alle andre, sier Kittilsen i en pressemelding.

Han kommer til å være en del av ledelsen ved Sykehuset Telemark, og vil også møte i ledergruppa.

- Jeg vil først og fremst være en rådgiver og sparringpartner for ledelsen og andre ansatte, i spørsmål som gjelder kommunikasjon. Jeg vil jobbe for åpenhet, og mener det gir troverdighet og trygghet, sier han.

Legger ned firmaet sitt

Etter at Kittilsen sluttet som redaktør i Varden i fjor, startet han opp PR-byrået Onesto. Han har også holdt en del foredrag om det å være alkoholiker.

- Jeg kommer til å legge Onesto på is nå, og nettsiden blir deaktivert. Hvis jeg skal holde foredrag blir det i lukkede, faglige fora og i dialog med sykehuset, sier Kittilsen.
 

Han begynner i den nye jobben allerede i februar.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse