FUNNET: Mannen som ble meldt savnet tidlig onsdag morgen ble funnet ved 11-tiden. Han er fraktet til sykehuset i Skien. Foto: HOVEDREDNINGSSENTALEN I SØR-NORGE Foto: HOVEDREDNINGSSENTRALEN I SØR-NORGE

Leteaksjon: Savnet funnet bevisstløs

Letemannskap har funnet mannen som ble meldt savnet onsdag morgen. Mannen ble funnet bevisstløs.

Det var ved 0430-tiden at politiet satte i gang en leteaksjon etter en mann i Kragerø-skjærgården. Det var kjente av mannen som meldte ham savnet.

Leteaksjon i Kragerø: Et redningshelikopter går over Jomfruland i forbindelse med letingen etter en savnet mann. Foto: Tom Bucher Hansen

Politiet: - Han har trolig drukket så mye metadon at det er dødelig

SISTE:

Ved 1115-tiden melder politiet at mannen er funnet og at det er satt i gang hjerte- og lungeredning. Rett etter klokken 12 opplyser politiet at mannen nå er bevisst og fraktet til Sykehuset Telemark i Skien.

Sent på onsdag ettermiddag opplyser politiet at de har fått tilbakemelding om at det ser ut til å gå bra med den savnede mannen, men understreker at det ikke er noen garanti.

I tillegg til politiet som var ute og lette, deltok også et Sea King- og et politihelikopter i leteaksjonen.

– Vi har ikke noe definert søksområde. Men vi leter ulike steder der vi har fått vite han hatt tilhold tidligere, sa operasjonsleder Øystein Eikedalen til Varden onsdag morgen.

Politiet sendte ut signalement av mannen og småbåten han kjørte.

Like før klokken 11 meldte politiet at de har funnet den savnedes båt på sørsiden av Hellesøy, og at videre søk konsentreres i dette området.

Hellesøy ligger sørvest for Valle i Bamble.

Artikkelen fortsetter under annonsen.