Politiet offentliggjorde torsdag nye bilder av 44-åringen i samråd med kvinnens familie.
Politiet offentliggjorde torsdag nye bilder av 44-åringen i samråd med kvinnens familie. Foto: Privat

Leter fortsatt etter savnet kvinne (44)

Politiet offentliggjør nye bilder av den savnede kvinnen, som sist ble observert i Seljord og Bø sist fredag.

Lørdag ble kvinnen meldt savnet til politiet av sine pårørende.

Gjennom helgen gjennomførte politiet, brannvesenet og frivillige mannskaper fra Røde Kors søk etter savnede i Seljordsområdet som dessverre ikke ga resultat.

– Politiet har gjort flere undersøkelser i saken, herunder gjennomgang og oppfølging av tips, undersøkelser av teknologiske spor, samt avhør av siktedes omgangskrets og andre mulige vitner, opplyser politiadvokat Christian Heitmann Ytterbø i en pressemelding torsdag.

Sist sett i Bø og Seljord

Siste sikre observasjon av savnede var i Seljord sentrum fredag cirka klokken 12, og videre så ble hun meldt observert i Bø sentrum samme dag cirka klokken 13.30.

Det er til nå ukjent for politiet hvordan savnede skal ha tatt seg fra Seljord til Bø, og politiet ønsker derfor å komme i kontakt med vitner som kan belyse dette.

Etterlyser mørkegrønn SUV

Av interesse for politiet er også av en stor mørkegrønn, SUV-type 4x4, 2010-modell eller nyere, som er observert i Ulefoss sentrum fredag i halv ni-tiden på kvelden.

– Bilens skjermer gikk utover og den hadde sølvfargede felger. Da bilen muligens kan knyttes til savnede ønsker politiet å komme i kontakt med vitner som har sett denne bilen, eller eier av slik bil som har kjørt i Ulefoss i det aktuelle tidsrommet, sier politiadvokaten.

Politiet har per i dag ikke konkret informasjon om hvor savnede befinner seg, og alle observasjoner av savnede er derfor av interesse samt annen informasjon som kan tenkes å ha betydning for saken.

– Publikum bør ha lav terskel for å melde til politiet, for så å la politiet vurdere om informasjonen er relevant eller ikke, sier Ytterbø.

– Ikke mistanke om noe straffbart

Politiet har ingen mistanke om at det har skjedd savnede noe straffbart.

Savnede er 44 år, 162 cm høy, har langt lyst hår til nedenfor korsryggen og normal kroppsbygning.

I samråd med familien offentliggjøres savnedes navn og nye bilder.