Mann hevdet han ble knivstukket på Gulset. Dette vet vi så langt

Politiet har satt inn store ressurser i jakten på en gjerningsperson etter at en lokal mann i 50-årene ble knivstukket, dette vet vi så langt.

SISTE ONSDAG KLOKKEN 07.25: Politiet opplyser til VG at søket etter en mulig gjenringsperson ble avsluttet etter at den fornærmede ble avhørt på sykehuset. – Det er ikke noen grunn til å tro at det har vært en kniv innn i bildet, sier operasjonsleder Erik Gunnerød til VG og legger til at de heller ikke lenger tror at det er en gjerningsperson som faktisk hadde gjemt seg i skogen..

Klokken 18.30 fikk politiet melding om at en mann var blitt knivstukket under en joggetur ved en av turstiene rundt Åletjern på Gulset.

Mannen som ble knivstukket er en lokal mann i 50-årene, og han ble sendt til sykehus med ambulanse.

Politiet har så langt ikke gitt noen oppdatering på hvilken tilstand mannen er i etter knivstikkingen, men operasjonsleder i politiet, Trond Egil Groth, sier til Varden klokken 22.22, at det ikke skal være kritisk.

Politiet har satt inn store ressurser i søket etter gjerningspersonen, med både væpnede styrker og hundepatruljer. I tillegg har helikoptre vært med i søket etter gjerningspersonen.

En beboer Varden har vært i kontakt med beskjed om å låse dørene, samtidig som politiet tidlig gikk ut og ba folk holde seg unna området.

Beskrivelsen av gjerningspersonen er så svak, at politiet har valgt å ikke gå ut med noe signalement.

Det er heller ikke klart hva som er årsaken til knivstikkingen, og politiet har ingen informasjon om at fornærmede og gjerningsperson har noen relasjon eller tilknytning.

Den svake beskrivelsen av gjerningspersonen, samt tiden som er gått og det store området, gjør søket vanskelig for politiet. De har gått bredt ut i søket, og også tilkalt bistandsressurser fra Oslo.

Natt til onsdag ble søket avsluttet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det operative søket etter mulig gjerningsperson er avsluttet. Fornærmede er ferdig behandlet på sykehus og utskrevet, og vil nå bli avhørt nærmere om hendelsen, opplyser politiet.