annonse

Mann pågrepet mistenkt for å ha tent på barneskole

En mann i 20-åra er pågrepet mistenkt for å ha prøvd å tenne på Lunde barneskole i Skien.

Birte Ulveseth

Dette melder politiet i Telemark på Twitter like før klokken 18.00. 

En mann i midten av 20-årene er pågrepet ved Lunde barneskole i Skien. Mannen er mistenkt for ildspåsettelse på to ulike steder ved skolen.

Vitner avhøres på stedet og sak opprettes.

Brant på to steder

– Det har brent på to ulike steder på skolens område. Det er søppel i to søppelbøtter som har brent. Disse har stått tett inntil bygningen. Jeg vet ikke per nå hvor mye det har brent på stedet, sier operasjonsleder Terje Pedersen i Sør-Øst politidistrikt til Varden. 

Er du på stedet? Send oss gjerne tips og bilder til redaksjonen@varden.no eller send SMS/MMS til VA Tips til 1963

Innbrakt

En mann i 20-årene som befant seg på stedet er tatt med av politiet og sitter nå i arresten. 

– Vi har bragt inn en mann som var i området. Han er tatt med til arresten og vil bli avhørt. Vi kommer også til å sjekke videoovervåkningen på skolens bygg. 

Mannen skal etter det politiet kjenner til vært alene på stedet. 

Helt udramatisk

Rektor ved Lunde barneskole Line Marie Refsdal fikk raskt beskjed om hendelsen. 

– Det var to søppeldunker som sto like ved hovedinngangen til skolen som brant. Vi fikk raskt beskjed om dette fra personer som befant seg i området, og vaktmesteren som hadde vakt fikk raskt ordnet opp i dette. Det er helt udramatisk, sier rektor Line Marie Refsdal til Varden.  

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse