annonse

Mann slått ned med balltre

SLÅTT NED
SLÅTT NED: Voldsepisoden skjedde i nærheten av Circle K-stasjonen i Bø sentrum. (Foto: Halvor Ulvenes)

Alvorlig voldsepisode i Bø sentrum natt til onsdag. Politiet jakter gjerningsmann.

Martin Øyvang

Politiet fikk i halv tre-tiden natt til onsdag tips om at det hadde skjedd en voldsepisode i nærheten av Circle K-stasjonen i Bø.

– Vi fikk telefoner fra vitner som hadde sett at en mann ble slått ned med et balltre, sier operasjonsleder Aadne Røilid i Sør-Øst politidistrikt.

Politiet fikk en beskrivelse av gjerningsmannen som forlot stedet umiddelbart etter hendelsen.

– Han skal være mørk i huden og ha skjegg. Han skal vært kledd i en grønn jakke, sort caps, hvite hansker, og han bar på en sort bag med noe hvitt på, sier Røilid.

Endte på sykehus

Mannen som ble slått ble fraktet til sykehuset på Notodden i ambulanse. Han ble senere natt til onsdag skrevet ut derfra.

– Han ble ikke alvorlig skadet, sier Røilid.

Ukjent motiv

Politiet har søkt i området, men foreløpig er ikke gjerningsmannen tatt. Politiet er svært interesserte i tips.

– Vi har vært på sykehuset for å snakke med den fornærmede, men foreløpig kjenner vi lite til hva som skal ha vært motivet for volden, sier operasjonslederen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse