annonse

Medlemmer fra MC-klubb pågrepet etter alvorlig voldsepisode

politi
politi:

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 25. mai.

  • NTB

Mann alvorlig skadd

To MC-medlemmer er pågrepet etter at en mann i 40-årene ble påført alvorlige hodeskader i Spydeberg i Østfold. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 0.14 natt til lørdag.

De to mennene, som er 45 og 30 år gamle, skal ha gått løs på fornærmede ved Intersport i Spydeberg. De er ifølge politiet medlemmer av MC-klubben Outlaws.

Scooterfører funnet

Redningsmannskaper har funnet scooterføreren som havnet i en ulykke i fjellet ved Beisfjord i Ofoten. Han er i god behold.

Mannen varslet politiet selv klokken 3.20 natt til lørdag. Han pådro seg en skulderskade i scooterulykken.

USA ut mot Kim

USA mener Nord-Korea bryter med FN når landet den siste måneden har skutt opp en rekke kortdistanseraketter.

President Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton, sa i en uttalelse lørdag at Nord-Korea med sine prøveoppskytinger bryter FNs resolusjoner. Han sier sanksjonene mot landet må fastholdes.

Verdens dyreste medisin

En medisinsk behandling til hele 18,5 millioner kroner, verdens dyreste medisin, er blitt godkjent i USA til bruk mot sykdommen spinal muskelatrofi.

Det er det sveitsiske legemiddelselskapet Novartis som står bak utviklingen av medisinene som fredag ble godkjent av det amerikanske legemiddelverket.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.