annonse

Mennesker og hester evakuert etter brann

RYKKET UT
RYKKET UT: Tre brannbiler rykket ut til Kallands ridesenter på Borgestad i Skien mandag kveld. Alle ble evakuert da det begynte å brenne inne i stallen. (Foto: VARDEN-TIPSER)
SJEKKER
SJEKKER: En brannmann fra Skien brannvesen sjekker ut skadene etter brannen. (Foto: VARDEN-TIPSER )
BRANN
BRANN : Mandag kveld ble det meldt om brann på et ridesenter på Borgestad. Bildet er tatt inne i stallen hvor brannen startet i en taklampe. (Foto: VARDEN-TIPSER)

Tre brannbiler, en ambulanse og en politibil rykket ut til Kallands ridesenter på Borgestad i Skien mandag kveld.

Birte Ulveseth

Like før klokken 21.00 ble mennesker og hester evakuert fra stallen som ligger i Enggravvegen i Skien. Det er Kallands ridesenter som holder til i lokalene.

Det skal ha vært et branntilløp som brannvesen fikk kontroll på etter kort tid. Alle som var i stallen ble evakuert. 

– Vi holder på å rive ned der det har brent nå, sier eier Geir Kalland til Varden.

Brannvesenet er fortsatt på stedet for å se til at alt er i orden.    

– Vi er på en en liten brann i en låve på Menstad. Flere hester er evakuert ut på stedet. Brannen synes startet i et lysarmatur, skriver politiet i Telemark på Twitter. 

Politiet og brannvesen er ferdig på stedet. En kvinne er kjørt legevakt for sjekk, hun hadde pustet inn noe røyk. Det er Ikke meldt om skadde dyr.

Politiet oppretter en anmeldelse på brannen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse