annonse

NÅ: En bil med to personer kjørte av veien og inn i et tre

Det har vært en trafikkulykke ved Sauar tidlig torsdag morgen. To personer satt i bilen, en kvinne i slutten av tenårene er sendt i luftambulanse til Ullevål.

Tone Lensebakken

En kvinne er sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus. Hun klaget på smerter i mageregionen, men bevisst og stabil, melder operasjonsleder i Sør Øst politidistrikt. 

Det var like etter klokken 06.30 at politiet fikk melding om en trafikkulykke på E134 ved Sauar. Bilen har kjørt retning Sauland mot Notodden.

Alle nødetater rykket ut. 

Kvinne hentet av luftambulanse

– Det er to personer i bilen som har kjørt av veien og inn i et tre. En person sitter fastklemt og brannvesenet jobber nå på stedet, opplyste operasjonsleder ved Sør Øst politidistrikt, Fredrik Landsverk Mo, til Varden kort tid etter at de fikk melding om ulykken. 

– Det er en mannlig fører i 20 åra og kvinnelig passasjer i slutten av tenårene som nå er frigjort fra bilen. Kvinnen ble med i luftambulansen. 

Mannen kjøres av ambulansen til Skien sykehus. Han klager over smerter i ryggen.

– Begge personene er bevisste. Vi vet foreløpig ikke hvor alvorlig det er sier, Landsverk Mo. 

Mistet kontrollen og kjørte av veien

– Bilen har av foreløpig uklare årsaker mistet kontrollen og kjørt inn i et tre. Bilberging er rekvirert og veien er nå åpen for trafikk, opplyser operasjonsleder.

Varden oppdaterer saken

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse