Det er Johnny Wulfken og Heidi Olsen som blant annet driver EasyCooking og Gimle Pub som har kjøpt Mets. De vil drive sportsbaren videre i samme ånd.
Det er Johnny Wulfken og Heidi Olsen som blant annet driver EasyCooking og Gimle Pub som har kjøpt Mets. De vil drive sportsbaren videre i samme ånd. Foto: FOTO: Vendy Berg Hegle/Arkiv

Nå er Mets Sportsbar solgt – Johnny og Heidi skal drive videre

Eierne av Mets Sportsbar har signert salgskontrakt med nye drivere. Overtakelsen skjer allerede 1. desember.

Atle Gløsmyr, Tom Erik Tvedt,Thomas Tvedt og Jørn Henning Lofstad har eid og drevet Mets i snart elleve år. Nå går stafettpinnen videre til nye eiere.

– Overtakelsen skjer 1. desember. Det er med andre ord ganske kjapt, sier Gløsmyr, og innrømmer at det er litt vemodig at det er over.

– Vi har mange gode minner herfra, og håper de nye eierne kan drive plassen videre i ti nye år, sier han.

Vil ikke endre konseptet

Det er Johnny Wulfken og Heidi Cathrine Olsen, som også driver Gimle Pub, Kikuthytta i Skien, Tordenskiold pub i Stavern og middagsleverandøren EasyCooking på Vallermyrene, som overtar.

– Det blir spennende å drive dette videre, og har trua på at det vil bli bra. Vi kommer til å fortsette i samme stil som tidligere. De har vist at det er veien å gå, sier Wulfken, og forteller at de vil møte de ansatte på Mets til mandag. Han håper de vil være med dem på veien videre. 

Atle Gløsmyr og Henning Lofstad har drevet sportsbaren Mets i over ti år. Nå er det slutt.
Atle Gløsmyr og Henning Lofstad har drevet sportsbaren Mets i over ti år. Nå er det slutt. Foto: Egil Blomsø

Annonsert siden desember

Det var i desember i fjor at  eierne av Mets Sportsbar valgte ålegge ut det populære utestedet for salg. Den gangen var prisantydningen 1.750.000 kroner. I høst ble prisen satt ned til 790.000 kroner. Gløsmyr vil ikke gå ut med akkurat hva salgssummen endte på, men  oppgir at det var  tett opp mot prisantydningen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det var mangel på motivasjon som gjorde at de fire eierne bestemte seg for å selge.

– Vi har alle hatt Mets som en hobby, og ikke levebrød. Det krever mye jobb, og når ikke motivasjonen var der lenger bestemte vi oss for å selge. Det har selvsagt gått litt opp og ned, men vi har aldri tapt penger på Mets, sier Gløsmyr, som om kort tid kan besøke baren som en vanlig gjest. 

– Vi får en verdig avslutning med Tommy Steine i kveld, og konsert med Marion Ravn neste fredag. Det blir moro, sier han.