annonse

Nå kan du sende brev og pakker fra din egen postkasse

POST MOTSATT VEI
POST MOTSATT VEI: Nå kan du poste brev og pakker hjeme hos deg selv. (Foto: Scanpix)

Postbudene får nye oppgaver.

  • Nils Skumsvoll

Posten har laget det de selv beskriver som «en enkel løsning for å sende fra postkassa der du bor. Sendingen må være under to kilo og passe i postkassen. Budet henter forsendelsen på sin vanlige runde», opplyses det i en pressemelding.

- Dette er et tilbud for dem som ønsker en enklere hverdag og denne nye tjenesten bidrar til nettopp det, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Det går imidlertid ikke helt av seg selv. For å kunne sende brevet eller pakken må du kjøpe et digitalt frimerke, og bestille hentingen på Postens hjemmeside.

I Norge er det 2,4 millioner postkasser, og de fleste egner seg i følge Posten utmerket til å både motta og sende post.

Dersom du ønsker, kan du også kjøpe digitalt frimerke og levere i de vanlige røde innleveringspostkassene eller på Posten.

Koster det noe ekstra å gjøre det på denne måten? Jepp. I tillegg til vanlig porto, må du ut med et tillegg på 15 norske kroner, opplyser Posten.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse