annonse

– Nei, fytti hælvete, svarte Bentsen. Vips, så var han rikskjendis.

TAR DET MED ET SMIL
TAR DET MED ET SMIL: Henning «Dose» Bentsen synes bare det er morsomt at kommentaren hans går landet rundt i sosiale medier. (Foto: Aslak Thorsen)

Det er ikke hver dag spalten «Fire på gata» i lokalavisa KV går landet rundt i sosiale medier, men så er det ikke hver dag de har Henning «Dose» Bentsen på trøkk heller.

  • Nils Skumsvoll

– Nei, fytti hælvete, var det kontante svaret fra den populære pubeieren i Kragerø, da KVs journalist nylig spurte hva han syntes om at Kragerø skulle bli en del av storkommunen Grenland.

Rett på nett

Det tok ikke lang tid før bildet av mannen med de lange bartene og den lett gjenkjennelige lastebilen gikk landet rundt.

Leder i partiet Rødt, Bjørnar Moxnes, var en av flere kjente personer som synes svaret var morsomt.

I en status på Facebook, der Moxnes deler bildet av Bentsen og svaret hans i KV, skriver partilederen følgende kommentar:

– Jeg syns de får et robust svar om Jan Tore Sanners robuste kommunereform.

På Facebook-siden siden Elleville nyheter fra Bygde-Norge er det i løpet av kort tid 264 personer som har likt bildet av Bentsen. Hele 12 personer har skrevet sin mening om bildet, mens 76 personer har delt den ene statusen videre.

I tillegg har bildet av Bentsen blitt dagens store gjenganger, både på Facebook, Twitter og andre sosiale medier.

Bryr seg ikke noe om Facebook

Hovedpersonen selv tar oppmerksomheten med knusende ro.

– Jeg tenker vel ikke så stort om noen ting jeg, men det har jo kommet meg for øret at det har stått noe på de derre Facebook-greiene. De får styre på, jeg bryr meg ikke noe særlig om det, ler Bentsen.

Ansvarlig redaktør i KV, Tom Martin Kj. Hartviksen synes det er hyggelig at avisa får positiv oppmerksomhet litt utenom det vanlige.

– For det første vil jeg si at det er veldig fint at Kragerø har innbyggere med klare meninger. For vår del har vel ikke denne saken så mye å si for verken opplagstall eller annonsekroner, men vi ønsker jo å  bidra til samfunnsdebatt. Det har vi klart i dette tilfellet, sier han til Varden.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse