annonse

OBS: Uforklarlig glatt på E134

En motorsyklist veltet fredag ettermiddag. Hun er innlagt på sykehus. Politiet advarer mot den glatte veien.

Elisabeth Hvitsten

Fredag ettermiddag advarer Telemark-politiet om at det er svært glatt på E134, cirka 500 meter fra Høgåskrysset i Notodden kommune, retning Kongsberg.

Operasjonsleder Vidar Aaltvedt sier at de ikke har klart å identifisere det som gjør veien glatt.

– Vi vet ikke hva det er, det kan være noe oljegreier, men brannvesenet har vært på stedet og spylt og det har ikke blitt noe særlig bedre.


Vis større kart

Et høstfenomen

Rundt klokken 17.30 er en representant fra Statens vegvesen på vei for å skilte det glatte området.

LES OGSÅ: Den ene var lastet fire tonn for tungt

Aaltvedt forteller til Varden.no at de fra tid til annen opplever uforklarlige glatte veier.

– Det er et fenomen som kommer igjen på høsten. Vi tror det er et eller annet nedfall fra trærne, og altså ikke løv, men blandet med fuktig luft hender det at veibanen blir glatt, sier operasjonslederen, og ber folk være obs i området.

Sendt til dyrlege

Grunnen til at politiet fikk vite om det glatte partiet, var at en motorsyklist veltet på stedet. Føreren hadde med seg en hund på motorsykkelen. Hunden ble skadet i velten, og er fraktet til dyrlegen.

Senere på kvelden opplyser politiet at også føreren, en kvinne på 51 år fra Østfold, er innlagt på sykehus på Notodden. Skadeomfanget er ukjent.

Politiet fikk melding om MC-velten klokken 15.39.

LES OGSÅ: Tre sjåfører mistet lappen på samme sted

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.