annonse

Personbil kolliderte med buss i sentrum

SKADET
SKADET: Personbilen fikk store skader i ulykken. (Foto: Martin Øyvang)
TRUFFET
TRUFFET: Bussen fikk mindre skader på førersiden foran. (Foto: Martin Øyvang)

En personbil kolliderte med en buss i Porsgrunn fredag ettermiddag. Bilen fikk store skader og to personer måtte undersøkes av helsepersonell.

Torbjørn Tungesvik Martin Øyvang

Operasjonssentralen i Sørøst politidistrikt meldte cirka klokken 16.45 om ulykken, og at alle nødetatene var sendt til stedet.

Da Vardens fotograf kom fram var kvinnene som satt i personbilen allerede fraktet bort.

Kjørt til sykehus

Bilen de satt i var en bitte liten elbil av typen VW e-Up. Den fikk store skader.

– Det var to kvinner i tenårene som satt i bilen.Passasjeren klaget på smerter, og ble kjørt til akuttmottaket på sykehuset for en utvidet sjekk, sier operasjonsleder Andre Kråkenes i Sør-Øst politidistrikt.

Brøt vikeplikten

Bussjåføren kom uskadd fra ulykken, og heller ikke bussen fikk store skader. 

– Etter å ha snakket med partene og vitner på stedet er det grunn til å tro at føreren av personbilen brøt vikeplikten. Men det er foreløpig ikke besluttet førerkortbeslag, sier Kråkenes.

Ulykken skjedde i Olavsgate. Den går parallelt med Sverresgate som er hovedgata for biltrafikk gjennom Porsgrunn sentrum.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.