annonse

Politiet sto og ventet på de tre kriminelle rumenerne

FENGSLES
FENGSLES: Her blir de tre rumenerne overlevert politiet i Telemark fra kollegene i Søndre Buskerud politidistrikt. (BEGGE FOTO: KJELL AULIE)

De tre rumenerne kom ikke langt med tyvegodset de stjal på Notodden. Da de kom til Kongsberg sto nemlig politiet og ventet.

Martin Øyvang

Tre rumenere ble tirsdag ettermiddag pågrepet på Kongsberg, etter at de stjal verktøy fra en jernvarehandel på Notodden.

Facebook-knapp kommer her

– De hadde stjålet to-tre driller og litt annet. Butikken kontaktet oss, og vi tok videre kontakt med politikollegene våre i Søndre Buskerud, sier operasjonsleder Ole Jørgen Lund i Telemark politidistrikt.

Sto og ventet

Ikke lenge etter at de tre mennene og bilen de kjørte ble etterlyst, ble de stanset og pågrepet av politiet i Kongsberg som sto og ventet på trioen. Og politiet fant også tyvegodset i bilen.

– Politiet i Buskerud fraktet dem over grensa igjen til våre patruljer på Notodden, hvor de ble plassert i en politibil og kjørt til arresten i Skien, sier Lund og legger til at de tre er to menn i 20-årene og en 40-åring.

Avhøres onsdag

Onsdag formiddag vil de tre bli avhørt.

– Vi vet foreløpig ikke om dette er det første tyveriet de begår, eller om de har en historikk. Det håper vi kommer frem i avhør, sier Lund.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse