annonse

Politijakt etter sjåfør som forsvant fra ulykke

HUNDEPATRULJE
HUNDEPATRULJE: En hundepatrulje prøver å følge sporene etter bilføreren som antakelig har stukket av fra ulykken i Bjørkedalen. (Foto: PER ARNE RENNESTRAUM)
KRASJET
KRASJET: Bilen krasjet i denne stolpen, og brakk den ned i smellet. Bilvraket var fjernet før Vardens fotograf kom til stedet. (Foto: Per Arne Rennestraum)

Politiet frykter at en sjåfør som forlot ulykkesstedet er skadet.

Per Arne Rennestraum Torbjørn Tungesvik

Tidlig onsdag morgen  at politiet sendte ut en melding der de ønsket kontakt med sjåføren av en bil som i natt kjørte av Bjørkedalsvegen i Porsgrunn. Meldingen om  ulykken kom klokka 03.39.

Føreren var forduftet da politiet kom til stedet.

- En lyktestolpe på stedet er knekt og airbag er utløst. I tillegg er det en rose i frontruta som kan tyde på at noen har slått hodet sitt i glasset, sier operasjonsleder Anne Meyer ved Sørøst politidistrikt.

Hun forteller at bilen nå er tauet bort fra stedet, men at politiet fortsetter jakten på bilføreren.

- En hundepatrulje er nå på stedet for å prøve å spore ham opp. i har forsøkt å få kontakt med bilens eier, uten å lykkes foreløpig, sier hun.

Bilen er ike meldt stjålet. Politiet har foreløpig ingen oppfatning av om det er bilføreren eller noen andre som har kjørt. 

Skadene på bilen og lyktestolpen tyder på at det har vært et kraftig sammenstøt, og politiet frykter altså personskade.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.