annonse

Rune bodde mer på Gardermoen enn hjemme. Da tok han et valg han ikke angrer på

Klare for sommeren
Klare for sommeren: Det er ikke rart turistene blir imponert når de får se denne utsikten fra toppen av Krossobanen. F.v driver av kafeen Georgina Kuti og daglig leder Rune Engell Børjesson. (Foto: Knut Heggenes)
Rjukan
Rjukan: Georgina Kuti og Rune Engell Børjesson på Krossobanen med utsikt over Rjukan og Gaustatoppen. (Foto: Knut Heggenes)
Toppstasjonen
Toppstasjonen: Krossobanens endestasjon. (Foto: Knut Heggenes)
DRIVER
DRIVER: Georgina Kuti driver kafeen på Gvepseborg i sin andre periode. (Foto: Knut Heggenes)
TOK ET VALG
TOK ET VALG: For tre år siden tok Rune Engell Børjesson valget om å slutte i oljebransje etter veldig mye reising og høyt tempo i flere tiår. (Foto: Knut Heggenes)
KAFEEN
KAFEEN: Georgina Kuti er tilbake som driftsleder for kafeen på Gvepseborg. Hun har god tro på at driften skal gå i balanse i 2019. (Foto: )
ATTRAKSJON
ATTRAKSJON: Det er like før det braker løs med høysesong på Krossobanen. Det er en spektakulær attraksjon med panorama til Rjukan og Gaustatoppen. (Foto: )
FORNØYD
FORNØYD: Rune Engell Børjesson er veldig fornøyd med at han tok valget om å slutte i oljebransjen. (Foto: Knut Heggenes)

+ Rune Engell Børjesson sa farvel til oljesektoren og leder i dag turist- destinasjonen Krossobanen. Sammen med Georgina Kuti ønsker han i år 100.000 besøkende velkommen.

Knut Heggenes
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.