Rykket ut: Politiet rykket ut til Bø sommarland fredag ettermiddag etter melding om flere aggressive personer på stedet. Bakgrunnen skal være uenighet om koronareglementet. Foto: Andreas Soltvedt

Rykket ut til aggressive personer i Sommarland: – Uenighet om koronaregler

Politiet har rykket ut til Bø Sommarland etter melding om flere aggressive personer på stedet. Ifølge politiet er bakgrunnen uenighet om koronareglement.

En ansatt ved fornøyelsesparken skal ha blitt slått til.

– Melding om flere aggressive personer på stedet. Politiet rykker ut. En ansatt skal være slått. Politiet på stedet nå, melder politiet Sør-Øst på Twitter klokken 16.35.

I 17.15-tiden opplyser operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sør-Øst politidistrikt at politiet fortsatt jobber på stedet.

– Det er et litt uklart hendelsesforløp, og vi jobber fortsatt på stedet for å få klarhet i hva som har skjedd. Det har oppstått uenighet om håndhevelsen av koronaregelverket på stedet, sier Eikedalen.

Det er fire unge menn fra Oslo som er involvert. De var ifølge operasjonslederen ikke helt samarbeidsvillige med politiet.

– De blir trolig bortvist og anmeldt av politiet, opplyser politiet.

Ingen personer ble skadet i hendelsen, men en ansatt ble slått til. Den ansatte har blitt sjekket av ambulansepersonell.

Meldingen kom inn til politiet klokken 16.07.

Varden kommer tilbake med mer

Vet du noe om denne saken?
Tips Varden her