annonse

Savnet 10-åring i Bø funnet på Oslo S

LETEAKSJON
LETEAKSJON : Mange frivillige møltte opp for å delta i søket etter den savnede gutten i Bø. Han ble funnet på Oslo S natt til fredag. (Foto: Geir Norendal)

Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet i Bø i Telemark torsdag ettermiddag, ble natt til fredag funnet på Oslo S.

Birte Ulveseth
  • NTB
  • Vendy Berg Hegle

– Han ble funnet av vektere som tok kontakt med barnevernsvakta. Vi vet ikke foreløpig ikke hvordan han havnet der, men han er uskadd, sier operasjonsleder Truls Fjeld i Sørøst politidistrikt til NTB klokken 1.45.

Gutten ble meldt savnet ved 17-tiden torsdag etter å ha vært på besøk hos en kamerat. Indikasjoner politiet har tyder på at han etter besøket var en tur hjemom, før han ble meldt savnet.

Like før klokken ett natt til torsdag ble det startet leteaksjon i Bø hvor mange frivillige fra Røde Kors, Norske redningshunder og sivile var klare til å hjelpe til.

– De ble tilkalt, men rakk ikke å begynne søket før gutten ble funnet på Oslo S, sier Fjeld.

Det var i 22-tiden torsdag kveld at politiet meldte på Twitter at 10 år gammel gutt var meldt savnet fra Bø.  Politiet ønsket tips som kunne hjelpe dem i letingen. 

– Det er mor som har meldt fra at han er savnet. Vi har fått inn flere tips om at han er i Bø sentrum, så vi håper vi klarer å finne han innen kort tid, sa operasjonsleder Marianne Mørch ved Sør-Øst politidistrikt torsdag kveld.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.