annonse

Selger kommunens eget sykehus på Finn

KJØPES
TIL SALGS: Kragerø sykehus er nå lagt ut for salg på Finn.no. (Foto: SINDRE OMENÅS)

Kragerø sykehus er lagt ut til salgs på Finn.no. Taksten for bygget som er 7.828 kvadratmeter stort er satt til 63 millioner kroner.

  • Daniela Ørvik

I juni ble dørene til medisinsk sengepost ved Kragerø sykehus lukket.

LES OGSÅ: Vil ha flyktninger i nedlagt sykehus

7.828 kvadratmeter stort

Nå er sykehuset lagt ut til salgs på Finn.no med en verditakst på 63.000.000 kroner. Arealet er på 7.828 kvadratmeter og tomten måler 17.000 kvadratmeter.

– Eiendommen har en attraktiv beliggenhet, med omtrent 1,5 kilometer fra Kragerø sentrum, heter det i annonsen. Bygget ble oppført i 1979.

Ola Larsen og Rune Tveiten (DNB Næringsmegling) er ansvarlige for salget.

LES OGSÅ: Stopper ikke nedleggelse

Offentlig forkjøpsrett

Tveiten forteller at de nå har lagt ut annonsen på Finn som en varsling, fordi det er to måneders offentlig forkjøpsrett, som varer fram til 11. november. 

– Vi har laget en avtale med Helse Sør Øst om skifte av eiendom, og skal nå i gang med å lage prospektet, opplyser Tveiten.

Siden de er såpass tidlig i prosessen kan han ikke fortelle så mye om salget enda, men han regner med at det er andre aktører enn Kragerø kommune som er interessert i å kjøpe sykehuset. 

LES OGSÅ: Sykehusstyret stemte for å legge ned akuttmottakene på Rjukan og i Kragerø

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse