Jan Erik Fillan tok fjorårets vinnerbilde. Foto: Jan Erik Fillan

Send oss bilder av din sommer!

Nok en gang kårer vi sommerens beste blinkskudd i Vardens fotokonkurranse.

I fjor fikk vi inn over 650 bildebidrag av sommerglade telemarkinger. Nå er vi nok en gang klare for å kåre sommerens beste bilde - og håper du vil bli med!

Vær kreativ

Sommer er mer enn bare sol og strand, så her er det bare å være kreativ! Du kan for eksempel sende inn et glimt fra turer til fjells og sjøs, barnelek i hagen, lattermilde sommerkvelder, blomsterkledd natur - ja, her er det ingen begrensninger.

Hver uke kårer vi en vinner som går videre til finalen, der det kjempes om en hovedpremien; et kamera til en verdi av 5.000 kroner. Dette deles ut mot slutten av sommeren.

Slik er du med:

Send bildene dine på e-post til sommer@varden.no. Husk å skrive en bildetekst og hvem som har tatt bildet!

Se lesernes bilder:

I appen vår blir alle bildene dessverre beskjært automatisk. Gå inn på varden.no via nettleseren på mobil eller PC for å se bildene slik de skal være. Vi håper å løse problemet i appen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Uke 26

Les også
Her er vinnerne av sommerfoto-konkurransen

Fanget motivet i akkurat rette øyeblikk

I juryen sitter Vardens fotograf Fredrik Pedersen, sammen med avisas redaktører.

Fjorårets vinner var Jan Erik Fillans bilde fra Solvika. Vinnermotivet fra Langesund pekte seg tidlig ut etter å ha blitt første ukesvinner i juni. Gjennom seks uker kom det inn hele 654 bilder, som er en tangering av rekorden i 2018.

Om årets vinnerbilde sa Varden-fotograf Fredrik Pedersen dette:

– Det oser av sommer og er uten tvil det klart beste bildet i hele konkurransen. Her har fotografen fanget motivet i akkurat rette øyeblikk, med den fine knekken i beina på stuperen. At det er en person til med på bildet, tilføyer det noe ekstra. Hva gjør han? Man blir litt nysgjerrig.

VINNERBILDET 2019: Sommeryre barn på besteforeldrebesøk, skrev Kjersti Rinde Omsted om dette bildet, som gikk av med seieren i 2019. Foto: Kjersti Rinde Omsted
VINNERBILDE 2018: Vinner av sommerfotokonkurransen i 2018 ble Therese Dahlgren, som tok dette bildet av datteren Amalie og nabojenta Mia. Foto: Therese Dahlgren
Les også
Her er årets sommerbilde
Fotokonkurransevinner 2017: Juryen lot seg sjarmere av dette stemningsfulle bildet av Tianna Ditlefsen (den gang 4 år) i Steinvika og kåret det til vinneren av fotokonkurransen 2017. Foto: Helene Jacobsen Foto: Helene jacobsen
Les også
– Et bilde som bare blir bedre og bedre jo mer jeg ser på det