annonse

Send oss dine bilder fra 17.mai

SEND OSS DINE BILDER
SEND OSS DINE BILDER: Dette bildet av elever på Moflata skole er noen år gammelt. Nå gleder vi oss til å vise fem ferske bilder fra årets feiring. (Foto: FREDRIK PEDERSEN)

Varden vil gjerne vise frem lesernes egne bilder fra 17.mai og vi håper du har lyst til å sende oss bildene dine fra nasjonaldagen.

Martin Øyvang

Varden kommer til å publisere mange bilder fra nasjonaldagen. Og vi ønsker at alle dere lesere er med å  fylle bildegalleriene våre med dine aller beste blinkskudd.

Knips og send

Send bildene dine til redaksjonen@varden.no eller MMS med kodeord VA TIPS til 1963.

Få med navn på fotografen og gjerne navn på dem som er på bildet, samt hvor bildet er tatt. De fleste bildene blir lagt ut på varden.no og mange blir også publisert i avisa dagen etter.

– Det er alltid veldig stas å se alle de flotte bildene som leserne sender inn og jeg håper mange har lyst til å dele dagen sin med oss, sier sjefredaktør Tom Erik Thorsen i Varden. Han oppfordrer folk til å bruke mobilen og sende inn glimt fra feiringen over hele fylke.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.