annonse

Sjåføren var ikke oppmerksom på køen, da gikk det slik

Kjedekollisjon
Kjedekollisjon : Flere biler involvert i en kjedekollisjon på Vestsiden i Porsgrunn onsdag ettermiddag. (Foto: Per Arne Rennestraum)

Fire biler er involvert i en trafikkulykke på Vestsida i Porsgrunn. Det er bare mindre personskader.

Vendy Berg Hegle Per Arne Rennestraum

Ulykken skjedde i ettermiddagsrushet. Det var en lengre, stillestående kø i retning Porsgrunn. En sjåfør i en Mercedes skal ha vært uoppmerksom på køen og  kjørte inn i den bakerste bilen. En dominoeffekt gjorde at til sammen fire biler var involvert i ulykken. Mercedesen var ikke i kjørbar stand.

Ulykken har skjedd på fylkesvei 356 mellom rundkjøringen ved Vabakkentunnelen og PP-krysset, ikke i Vestregate ved PP-senteret som det tidligere ble opplyst. 

Ett kjørefelt var stengt, og trafikken ble dirigert på stedet. 

– En kvinne i begynnelsen av 30-årene, bosatt i Stavern, er kjørt til legevakt for sjekk. Sak opprettes, melder operasjonsleder Trond Egil Groth i Sør-øst politidistrikt. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse