annonse

Søppeldunker i rødt, hvitt og blått

Holder byen ren
Holder byen ren: Miljøpatruljen i Skien har malt søppeldunker i rødt, hvitt og blått til 17. mai. Fra venstre, avdelingsleder Jarle Bergstrøm, Mikael Beshe Gebremsarian og Harald Otto Dille. (Foto: Bjørnar Larsen)
Gode kolleger
Gode kolleger: (f.v.) Harald Otto Dille og Mikael Beshe Gebremsarian har i ti år arbeidet sammen i Miljøpatruljen i Skien. (Foto: Bjørnar Larsen)
Rødt, hvitt og blått
Rødt, hvitt og blått: Tilsammen 21 søppeldunker er malt om til rødt, hvitt og blått i anledningen nasjonaldagen. Tre av gangen er de plassert ut på sju ulike steder i Skien sentrum. (Foto: Bjørnar Larsen)
Gjorde byen klar til 17. mai
Gjorde byen klar til 17. mai: Overalt i Skien var kommunalt ansatte i går i full sving med å gjøre byen sin klar til nasjonaldagen. Fagarbeider og anleggsgartner Tor Kevin Gjerdingen klippet torsdag formiddag gresset i Bryggeparken. Gjerdingen er ansatt i Bydrift - parkavdelingen i Skien kommune. (Foto: Bjørnar Larsen)

+ Du som ferdes i Skien sentrum i dag har ingen unnskyldning for å hive ispapir og annet søppel ned på bakken. I anledning 17. mai har nemlig Miljøpatruljen malt søppeldunker i rødt, hvitt og blått.

Bjørnar Larsen
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.