annonse

To personer til sykehus etter frontkollisjon

Frontkollisjon
Frontkollisjon: To personer er kjørt til sykehus etter en kollisjon på Rugtvedt omsdag kveld. (Foto: Droneinfo.no )

To personer er kjørt til sykehus etter en frontkollisjon ved Rugtvedt i Bamble. Veien var stengt en time.

Vendy Berg Hegle

Det er to biler som har kollidert på Herreveien ved Rugtvedt i Bamble. Bilene har begge fått store materielle skader i front etter ulykken. 

– Alle involverte skal være ute av bilene, melder Sør-øst politidistrikt på Twitter klokken 18.15. 

Kjørt til sykehus

Det skal kun ha vært en person i hver av bilene. En mann fra 70-årene fra Vestfold og en mann i 60-årene fra Bamble.  Begge er kjørt til sykehus med ambulanse. 

– Fører av hver av bilene er transportert til mottagelsen ved Sykehuset Telemark, Skien. Det skal være noe væske i veibanen på stedet. Derfor er det stedvis glatt. Veitrafikksentralen sender ut entreprenør for skilting, opplyser politiet på Twitter.

– De to involverte var kjørt bort før politiet kom til stedet, men jeg tror ikke det skal være snakk om alvorlige skader, sier oppdragsleder Ole Kamben i Sør-øst politidistrikt.

Det er 50-sone på stedet.

Beslaglegger førerkort

Politiet mistenker at brudd på vikeplikten er årsaken til ulykken. Kollisjonen skjedde da den ene sjåføren kjørte fra Omborsnesveien og ut på Herreveien, fylkesvei 353. Her kolliderte han inn i en bil som har forkjørsrett, ifølge Kamben.

Sjåføren i 70-årene får førerkortet sitt beslaglagt av politiet.

Stengte veien

Fylkesvei 353, som går mellom Rugtvedt i Bamble og Geiteryggen i Skien, var stengt i begge retninger som følge av ulykken. Veien er åpnet for trafikk igjen, melder Statens vegvesen en time etter at ulykken skjedde. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.