annonse

Tok uregistrert bil etter politijakt - tvangsselger tenåringens BMW

Politiet tok opp jakten på en uregistrert bil i høy hastighet på Notodden. Bilen er beslaglagt og vil bli tvangssolgt.

Jon-Inge Hansen

Politiet møtte bilen på Tuven, og kjente den igjen. Den ble senest stoppet på fredag.

Da politiet tok opp jakten stakk bilføreren av.

I følge politiet foretok bilen flere forbikjøringer under politijakten.

Fant bilen

Politiet fant bilen etter kort tid. Den sto parkert og låst på Ylifeltet. Ved siden av bilen sto eieren, en mann fra Notodden i slutten av tenårene.

– Oppdatering vedrørende forfølgelsen på Notodden: Det er besluttet at bilen skal taues inn, beslaglegges og selges til inntekt for statskassen da den er brukt til en straffbar handling. Inntauing er iverksatt, tvitrer politiet (klokken 21.55)

– Han nektet for å ha kjørt bilen, men ville heller ikke opplyse hvem som hadde kjørt den, sier oppdragsleder Ole Kamben ved operasjonssentralen. Politiet ber nå om publikums hjelp: 

– Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som har blitt forbikjørt av aktuell bil som er en uregistrert sort BMW personbil i 5-serien, eller som har sett hendelsen. tvitrer politiet

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse