annonse

Tyver herjer i dette området: Snek seg inn i huset til Davy, stjal nøkler og stakk av med bilen

TOK BILEN
TOK BILEN: Davy Wilhelmsen Skilbred sin Volvo ble stjålet i pinsehelgen. Han satt og så på TV mens tyvene trasket inn i huset hans og stakk av med nøklene til bilen. – Det er ikke noe koselig å bruke familiebilen vår lengre. (Foto: Vendy Berg Hegle )
HESTEUTSTYR
HESTEUTSTYR: Tyvene hadde stappet bilen til Davy Wilhelmsen Skilbred full av blant annet hesteutstyr som de hadde tatt med seg på veien. (Foto: Vendy Berg Hegle)
DYPE RIPER
DYPE RIPER: Det er tydelige skader på bilen etter ferden fra Skien til Lunde. Bilen skal blant annet ha truffet en annen bil, og kjørt inn i en kjetting. (Foto: Vendy Berg Hegle)
TA BORT
TA BORT: Tyvene skal også ha prøvd å få vekk kjennetegnene på bilen. (Foto: Vendy Berg Hegle)
TATT UT
TATT UT: Da bilen til Davy Wilhelmsen Skilbred ble stjålet sto det to barneseter i baksetet, disse er borte, og ingen aner hvor de er. (Foto: Vendy Berg Hegle)
BARE DELER IGJEN
BARE DELER IGJEN : Deler av scooteren som ble stjålet 8. juni. En mann våknet midt på natta av to menn som var i ferd med å stjele en scooter lengre ned i gata i Ove Geddes veg. (Foto: Privat)
STJÅLET
STJÅLET : Denne el-sykkelen ble stjålet fra Løbergvegen i pinsehelgen, og funnet igjen i Ove Geddes veg. Den var låst og uten batteri. (Foto: PRIVAT)
JORD OG STOL
JORD OG STOL: Denne kurvstolen og en stor sekk med jord dukket opp i innkjørselen til Olaug Skau i pinsehelgen. (Foto: Olaug Skau)

+ I pinsehelgen snek frekke tyver seg inn i huset til Davy Wilhelmsen Skilbred stjal nøklene til familiebilen hans og stakk fra stedet. I området der han bor har det vært voldsom tyveriaktivitet de siste ukene.

Birte Ulveseth Tone Lensebakken
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.