UKENS BILDE: Tur ned i kila på Lårdalsstigen, og fine typer langs Telemarkskanalen Foto: Kine Antonsen

Ukens bilde: – Vanligvis er det utsikten som imponerer på denne turen

Lårdalstigen er en populær tur med flotte naturopplevelser. Dette har Kine Antonsen fanget på en god måte og blir med det den andre ukesvinneren i årets fotokonkurranse.

Bildet er tatt på vei ned kila på Lårdalstigen, en ganske så spesiell del av turen. Lårdalstigen går langs fjellbrynet fra Dalen til Lårdal og mye at turen går framme på fjellkanten opp til 800 meter over Telemarskanalen. turen byr på fantastisk utsikt og spektakulære opplevelser.

Les også
Send oss bilder av din sommer
Sommerbilde 28: Gustav: straks skolegutt. Mamma-moa og Gustav var på kortreist tur til Fantekjerringkollen. Fin tur, fint vær og mange oppdagelser langs veien, og likevel, det fineste på hele turen, var nok denne guttens smørblide humør ❤️ Foto: Hanne Olava Bonsaksen
Sommerbilder 28: Slår for gull på Norsjø golfklubb. (Marie Ada Syvertsen er med på bildet.) Foto: Dawn Syvertsen

– Et litt annerledes bilde fra Lårdalstigen. Vanligvis er det utsikten som imponerer på denne turen. Dette bildet viser en litt annen side, men samtidig variasjonen telemarksnaturen har å by på. Komposisjonen er god og personen drar oss med inn i bildet, sier jurymedlem Tom Erik Thorsen.

Sommerbilde 28: Ine Marie Tomine Versto koser seg med is. Foto: Svein Versto

Fortsatt er det forholdsvis stor variasjon i bildene vi mottar, men med en overvekt av vakre solnedganger og flotte naturbilder.

– Fortsett å sende oss bilder og bli med i konkurransen om heder, ære og et flott kamera. Sammen dokumenterer vi sommeren 2020, sier Tom Erik Thorsen, jurymedlem og sjefredaktør.

Sommerbilder 28: «Sommer på jorda» Foto: Nanna Elseth
Sommerbilder 28: Sommer Foto: Jon Are Pedersen
Sommerbilder 28: Maja med dagens fangst på Møsvatn (på Varden avisa😄) Foto: Janne Johnsen-Hegna
Sommerbilder 28: Speilinger i vannet er flott. Her fra en flott tur til Bossnuten der det ble lekt mye med kamera. Foto: Lene Fusche
Sommerbilder 28: En liten snømann hilser på på vei til Bossnuten, med flott utsikt utover Møsvatn 🤗 Foto: Kjetil Fusche
Sommerbilder 28: Fra Skolebukta på Håøya 8.6.2020 Foto: Birger Wilhelm Berbom