annonse

«Vi drar til Middelhavet for å gå lange turer, samle krefter, drikke litt god vin og tenke helse»

NÅ ER DET OVER
NÅ ER DET OVER: I mai var Alita Dagmar Kristensen og David Sandem fulle av planer for hvordan de skulle ta Dalen Hotel til nye høyder. Nå har de sluttet som hotellets toppledere et halvt års tid. Realityparet er klare for ferie i Middelhavet etter et hektisk halvår. (Foto: FREDRIK PEDERSEN)
DRØMMEN
DRØMMEN: For bare tre uker siden sa Alita Dagmar Kristensen og David Sandem at jobbene på Dalen var drømmejobbene. (Foto: FREDRIK PEDERSEN)
PÅ INNSIDEN
PÅ INNSIDEN: Da Varden snakket med Alita Damar Kristensen og David Sandem i midten av mai, gledet de seg stort over framtida på Dalen Hotell. Det ble ikke langvarig. (Foto: Fredrik Pedersen)
Dalen Hotel

+ For tre uker var de fulle av entusiasme og utviklingsplaner som toppledere ved Dalen Hotel. Nå har realityparet sluttet og er klare for ferie i Middelhavet for å samle krefter, drikke god vin og tenke helse.

Knut Heggenes
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.