Lanserer Koronahjelpen: Journalist Caroline TarAngen og sjefredaktør Tom Erik Thorsen håper tjenesten vil kunne være til nytte for mange. Foto: Lena Beathe Arneberg

Vil du gi– eller få hjelp? Varden lanserer Koronahjelpen

Varden ønsker å bidra til å gjøre disse tøffe tidene enklere. Derfor inviterer vi nå til en god gammeldags dugnad.

Varden lanserer i dag Koronahjelpen, en enkel tjeneste der de som vil tilby hjelp og de som trenger hjelp kan «matches».

Trykk her for å komme til Koronahjelpen

– Varden vil bidra til å gjøre hverdagen enklere for de som trenger hjelp i en krevende tid. Vi vet også at det er mange som er klare til å hjelpe andre, sier Varden-redaktør Tom Erik Thorsen.

Tjenesten er basert på at de som trenger eller vil tilby hjelp, selv legger inn dette i et skjema der man oppgir navn og kontaktinformasjon, samt hvor man er og hva man trenger bistand til eller hva man kan bistå med.

Slik ser tjenesten ut: Tjenesten er basert på at de som trenger eller vil tilby hjelp, selv legger inn dette i et skjema. Så «matches» de av Varden. Foto: Lena Beathe Arneberg

Dersom det er to med som kan «matches», gjøres dette av Varden - og kontaktinformasjon mellom de to deles til disse.

– Hvis vi kan sørge for at én som trenger hjelp og én som kan bidra, er jeg svært glad for det. Samtidig vil jeg minne om at det er helt vesentlig at alle følger retningslinjene for smittevern, ved at man holder avstand, vasker hendene og ellers tar forholdsregler. Barnepass tillater vi ikke, sier Thorsen.

Koronahjelpen finner du ved å trykke HER.