Foto: Eirik Haugen

Høy temperatur om bypakka, pengebruk og posisjoner under Vardens første valgdebatt

HØR PODKASTEN VED Å TRYKKE PÅ SPILLEREN I BUNN AV SAKEN: – Jeg kommer til å bli en kjedelig og litt kjip fylkesordfører, sa Terje Riis-Johansen (Sp) under kveldens valgdebatt.

Ordene kom da politikerne diskuterte økonomi og bruk av penger i den nye fylkeskommunen.

Hørte på toppene

Alt tyder på at en telemarking blir fylkesordfører i Vestfold/Telemark etter valget. De fleste partiene har en telemarking på topp og publikum møtte fram for å høre kandidatene under Vardens valgdebatt på Folque cafe i Skien onsdag kveld.

Gunn Marit Helgesen (H), Sven Tore Løkslid (Ap), Hans Edvard Askjer (KrF), Ådne Naper (SV), Terje Riis-Johansen (Sp), Thorleif Fluer Vikre (Frp), Trine Jørgensen Dahl (V), Ole Roger Dyrkorn og Kjersti Myro (De Grønne) møttes til debatt.

Første av flere debatter

I samarbeid med Folque i gågata i Skien arrangerer Varden flere valgdebatter denne våren med ulike temaer. Vi inviterer publikum til møtene og tar opp debatten og publiserer den som podkast på varden.no. 

Den første kan du altså høre ved å trykke på spilleren under her.

De fleste av toppkandidatene for det nye fylket, kommer fra Telemark. Nå kan du høre hele debatten som gikk foran publikum på Folque kafe i Skien.
De fleste av toppkandidatene for det nye fylket, kommer fra Telemark. Nå kan du høre hele debatten som gikk foran publikum på Folque kafe i Skien. Foto: Eirik Haugen
Foto: Eirik Haugen