annonse

Dag Erik Pedersen kjørte bil i seks timer med hjerteinfarkt

FORTELLER:
FORTELLER: Dag Erik Pedersen forteller sin historie i Vardens nye podkast. Han er tidligere proffsyklist og jobber nå for NRK som programleder. (Foto: NTB/Scanpix)
SYKLIST:
SYKLIST: Dag Erik Pedersen var profesjonell syklist i perioden 1982–1991. Han har blant annet tre etappeseire i Italia rundt og ble nummer 4 i VM fellesstart i 1981. (Foto: NTB/Scanpix)

HØR PODKASTEN VED Å TRYKKE PÅ SPILLEREN NEDERST I SAKEN: I dag starter Varden en ny podkast-serie der du får høre historien til kjente telemarkinger.

Eirik Haugen

Først ut er Dag Erik Pedersen fra Skien.

Forteller historier

Dag Erik Pedersen er fire ganger kåret til årets programleder i Norge, men er også kjent etter en lang karriere som proffsyklist i Bianchi Piaggio i Italia.

I Vardens podkast forteller han om tiden da han startet som syklist og alltid kom på sisteplass, om hjerteinfarktet han fikk i bilen på vei gjennom Telemark og om møtene med Vibeke Skofterud.

Du kan høre podkasten ved å trykke på spilleren nederst i saken. Du finner den også på alle plattformer der du henter dine podkaster.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse