annonse

Jannicke solgte 450 000 kassetter og folk kom på døra for å få autograf – hør hele historien

Jannicke Abrahamsen
Jannicke Abrahamsen : Jannicke Abrahamsen (Foto: FREDRIK PEDERSEN)

HØR PODKASTEN VED Å TRYKKE PÅ SPILLEREN NEDERST I DENNE SAKEN: Nå satser den tidligere barnestjernen på å hjelpe andre barn og unge som brenner for musikk.

Eirik Haugen

Jannicke Irwin Abrahamsen er blitt 40 år og har dermed hatt en lang karriere siden hun slo igjennom på 80-tallet.

Kontrastene

I ukas podkast fra Varden forteller hun hvordan det hele startet, om autografjegere som kom på døra og rollene i musikaler. Hun snakker også om kontrastene mellom det å være stjerne og en helt vanlig jente på skolen.

– Det var en stor kontrast til å være Jannicke på barne og ungdomsskolen, for der var jeg ikke populær og det var ingen som ba om autografen min der. Det ble en stor kontrast, fra det å være upopulær på skolen og det å være veldig populær ute der alle ville være vennen din, sier hun i ukas podkast.

Abrahamsen deltok i Melodi Grand Prix 2007 med låten «Rocket Ride», som endte på 2.-plass i finalen. I 1999 spilte hun rollen som Sandy i musikaloppsetningen av Grease.

Hør også om hvordan barn og unge inspirerer henne nå i ukas podkast som du kan høre ved å trykke på spilleren i bunn av denne saken.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.