Langesund-spillerne var nærmest i ekstasa da de avgjorde mot Stathelle på overtid.
Langesund-spillerne var nærmest i ekstasa da de avgjorde mot Stathelle på overtid. Foto: Pål Lundsholt

– Det her betyr litt ekstra

Langesund sikret sesongens første poeng mot erkerival Stathelle på overtid på fotballens nasjonaldag - på bortebane. Ikke rart det tok litt av.

Bortelaget jublet som gale da Bård Sørø Olsen banket inn vinnermålet på overtid. 

–  Helt utrolig. Vi hadde trua på at vi kunne vinne her, men at vi skulle gjøre det på denne måten er jo helt overlegent, sier Erdoan Solvang etter sesongens første trepoenger. 

Se hvem som var på stadion

Spennende sluttspurt

Sammen med lagkameratene var han nærmest i ekstase etter oppgjøret. 

–  Det betyr litt ekstra å vinne et lokaloppgjør. Før kampen sa vi at hvis det er en kamp vi skal vinne denne sesongen, så er det denne kampen mot Langesund.  Så gjør vi det. Utrolig deilig, sier Langesund-spilleren. 

Les også: – Joda, det smakte god det her

Og det var gjestene fra Langesund som kom best i gang. Etter 10 minutter spill satte Kim Andre Ørtengren Kimerud inn gjestene første. Etter timen sørget Victor Vindfjell for at lagene var like langt. I sluttminuttene jaget begge scoring, men det var til slutt Langsund som trakk det lengste strået, da nevnte Bård Sørø Olsen satte inn 2-1 på overtid. 

Små marginer

– Det kan sikkert diskuteres om vi fortjente å vinne. Stathelle var gode, men i denne kampen hadde vi marginene på vår side. Sånn er det av og til, sier Solvang, som tidligere har tjenestegjort for vertene. 

– Jeg spilte jo i Stathelle før, så det var litt spesielt å møte dem. Det er mange kamerater på laget her. Men med seier og tre poeng blir det jo litt lettere å gå på Wrigthegaarden framover, sier Solvang og smiler. 

Nå ser han og laget oppover på tabellen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Ja, vi vet jo at vi kan, så jeg er ganske trygg på at det blir bra med poeng framover. Det var i alle fall ikke siste trepoenger for sesongen, sier Solvang. 

Stathelle - Langesund 1-2 (0-1)

Bunes Stadion, Ca 300 tilskuere

Mål: 0-1  Kim Andre Ørtengren Kimerud (10 ), 1-1 Victor Vindfjell (60), 1-2 Bård Sørø Olsen (90)

Dommer: Zeynel Alp Aras, Herkules

Stathelle - Langesund 1-2 (0-1)

Bunes Stadion, Ca 300 tilskuere

Mål:0-1  Kim Andre Ørtengren Kimerud (10 ), 1-1 Victor Vindfjell (60), 1-2 Bård Sørø Olsen (90)

Dommer: Zeynel Alp Aras, Herkules