annonse

Eliteserie-trener trekker seg med umiddelbar virkning

KLAR
KLAR : Bjørn Petter Ingebretsen. (Foto: NTB Scanpix)

Bjørn Petter Ingebretsen gir seg som hovedtrener for Strømsgodset av helsemessige årsaker.

  • NTB

Det var Drammens Tidende som først meldte om at «BP» fratrer med umiddelbar virkning.

Ingebretsen har tatt beslutningen i samråd med klubblege Erik Dag Knudsen og den nærmeste familien, skriver klubben på sin hjemmeside.

– Denne jobben fører med seg mye stress og press. Den totale belastningen kombinert med tidligere sykdomshistorikk, gjør at jeg har kommet med en sterk anbefaling om å gi seg på medisinsk grunnlag, sier Knudsen.

– Nå er jeg først og fremst lei meg, men samtidig lettet. Jeg skulle gjerne fortsatt å bygge videre på det vi har startet, men jeg er nødt til å lytte når jeg får så tydelige signaler fra kroppen. Helsa kommer først. Jeg har dessverre ikke annet valg enn å trekke meg, sier Ingebretsen

– Jeg klarer heller ikke å være den beste utgaven av meg selv under disse forholdene, og da er det bedre for både klubben og meg selv at andre slipper til, sier 51-åringen videre.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.