annonse

Evigunge Frode Johnsen legger opp

Frode Johnsen
Frode Johnsen: (Foto: Fredrik Pedersen)

Mye har tydet på at Frode Johnsen (41) legger fotballskoene på hylla når sesongen er over. Nå bekrefter Fagermo overfor NRK at evigunge Johnsen legger opp.

  • Daniela Ørvik

– Det er vel ting som tyder på at jeg ikke spiller fotball neste år. Såpass ærlig må jeg vel være, sa Frode Johnsen til Varden tidligere denne måneden

Sist han var i aksjon for Odds A-lag var i bortemøte med Sheriff i Europaligaen i begynnelsen av juli.

I dag bekrefter Odd-trener Dag Eilev Fagermo at Frode Johnsen legger opp, i en SMS til NRK . 

– Jeg har hatt en lang og innholdsrikt karriere og hvis det blir sånn at jeg setter punktum etter denne sesongen, noe jeg trolig kommer til å gjøre – kommer jeg i alle fall ikke til å angre på at jeg la opp for tidlig. Det er helt sikkert, sa Johnsen tidligere denne måneden. 

Einar Håndlykken forteller at avskjeden med Johnsen skal markeres under sesongens siste kamp. Denne er mot Lillestrøm 8. november på Skagerak Arena. Det er imidlertid lite sannsynlig at Johnsen får noen minutter på banen.

– Vi håper å få ham med videre i en annen rolle, sier Håndlykken, til NRK. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.