Odd-treneren Dag-Eilev Fagermo dropper Rosenborg.
Odd-treneren Dag-Eilev Fagermo dropper Rosenborg.

Fagermo dropper Rosenborg

Odd inviterer til en pressekonferanse som skal være av stor interesse for hele Fotball-Norge. Da vil de offentliggjøre at Dag-Eilev Fagermo forlenger trenerkontrakten med Odd.

Fagermo har akkurat bekreftet på et sponsortreff at han forlenger med Odd.

Det betyr at Odd-treneren dropper Rosenborg, som offentlig har sagt at Fagermo er aktuell som ny RBK-trener. Rosernborgs styreleder, Ivar Koteng, sa til Adresseavisa "at Fagermo er en av flere trenere som står på Rosenborgs liste over aktuelle trenerkandidater før neste sesong".

I invitasjonen til pressekonferansen som ble sendt ut litt før klokken 11 torsdag, røper direktør Einar Håndlykken at temaet for pressekonferansen er«en viktig nyhet med stor betydning for Odds Ballklubbs sportslige satsing framover.»

RBK-klausul

Mer enn det vil ikke eliteklubben slippe før klokken 15, men Varden vet at nyheten er at Fagermo forlenger med Odd.

Den suksessrike Odd-treneren har en klausul i sin nåværende kontrakt, som åpner for at han kan flytte til Rosenborg. Den klausulen har Odd lenge ønsket å bli kvitt.

Nevnt aktuell

Fagermo er nevntaktuell for trønderneneste sesong, også takket være Rosenborg-leder Kotengs uttalelser om at han er en kandidat til jobben Kåre Ingebrigtsen har i dag.

Det er også uvisshet rundt f. eks. Herolind Shalas klubbframtid, men den en mulig avklaring på den fronten er neppe av såpass kaliber at den vil forårsake en slik ordlyd i Odds invitasjon.

«Garanterer at alle som ikke møter opp vil angre», avslutter Håndlykken – med et smilefjes.

FLERE SAKER OM ODD:

-

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Odd-spiller frykter for livet

-

Blir Johnsen en sesong til?

-

Nå er pakkeprisene til cupfinalen klare