annonse

Fagermo: – Søsteren min mener jeg ville fått sparken etter et kvarter på en vanlig arbeidsplass

HAR FLERE
HAR FLERE: Dag-Eilev Fagermo sier Odd har flere med frisparkfot som Espen Ruud. (Foto: NTB SCANPIX)

HØR PODKASTEN GRATIS VED Å TRYKKE PÅ SPILLEREN NEDERST I SAKEN. I Vardens nye podkast-serie «Odd Pod», får du blant annet treffe tre av trenerne som har styrt laget siden opprykket i 1998.

Pål Lundsholt

I dag kan du glede deg til å høre historiene til Dag-Eilev Fagermo og selvfølgelig høre fortellinger blant annet fra garderoben og fra sidelinja. Nederst i denne artikkelen finner du  podkasten.

Treneren, som er den av dagens eliteserietrener som har sittet desidert lengst (ansatt i 2008), forteller blant annet om hva han kan tenke seg å gjøre når han en dag er ferdig som hovedtrener i Odd. 

Spillerutvikler

Tom Nordli sa i forrige podkast at han kunne se for seg Fagermo som sportsdirekør og han selv som trener i Odd. 

- Hadde det vært mulig for dere to å drive en klubb sammen?

- Ja, det tror jeg - absolutt.  Men jeg vei ikke om det er riktig med sportsdirektør. Vi har Einar (Håndlykken ) som direktør. Så har vi Tore Andersen som er super på en del av de tingene som mange sportssjefer gjør. I tillegg så har vi Morten Rønningen som er god administrativt, så vi er egentlig - etter mitt skjønn - godt besatt i de posisjonene. Og jeg vet ikke om det er noen jobb for meg heller. Jeg tror nok jeg hadde brent mer for å jobbe med yngre spillere og kanskje med trenere, som skal jobbe med yngre spillere. Jeg kunne vært en spillerutvikler jeg, men enn en sportssjef - tror jeg - den dagen jeg ikke skal være hovedtrener, sier Fagermo. 

Han forteller også om det å være dårlig taper og hvordan datteren hans reagert da han fremdeles var sur flere dager etter et tap.

 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.