KLAR: John Kitolano viste seg fram i Aalesund Fks oransje farger mandag. Foto: Aafk.no

Forlater Odd. Her presenteres han i sin nye drakt

John Kitolano er klar for ny klubb.

Venstrebacken ble mandag presentert som ny Aalesund-spiller.

– Det er utrolig deilig å være her. Jeg gleder meg til å gå ut på banen og levere for AaFK. Jeg liker måten de spiller på og det virker som de har et veldig interessant prosjekt på gang. Så virker Ålesund å være en flott og spennende by. For meg er det viktig å få spilletid og utvikle meg videre og derfor tror jeg AaFk kan være et bra sted for meg. Jeg snakket også med Sigurd Haugen og han anbefalte meg å si ja til AaFK, sier Kitolano til klubbens hjemmeside.

– Stort potensial

Trener Lars Arne Nilsen er full av lovord om nysigneringen.

– Han har et stort potensial, er ung, seriøs og en flott fyr. Han har god fysikk, stor fart og spennende offensive kvaliteter. Vi gleder oss til å jobbe sammen med han og få ut det store potensialet som ligger der. Jeg tror AaFK supporterne har noe å glede seg til, sier Nilsen.

Kitolano kom til Odd fra Gulset i 2015 og fikk sin debut 13.april 2016 borte mot Tollnes i NM.

– Vi takker John Kitolano for innsatsen i Odd og ønsker han masse lykke til videre, skriver Odd på sin hjemmeside.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Andre Kitolano-exit

John Kitolano har fått lite spilletid i Odd etter at Josef Baccay kom til klubben. Dermed forlater begge Kitolano-brødrene Odd i sommer.

Joshua Kitolano spilte i helgen sin siste kamp for denne gang i Skien, før det venter et proffeventyr i Sparta Rotterdam i Nederland.