Ranheim fikk endelig mye å juble for i storseieren mot Odd. Daniel Kvande jubler her etter å ha åpnet scoringsfesten, mens Michael Karlsen sikret 4–1 seieren med et drømmemål.
Ranheim fikk endelig mye å juble for i storseieren mot Odd. Daniel Kvande jubler her etter å ha åpnet scoringsfesten, mens Michael Karlsen sikret 4–1 seieren med et drømmemål. Foto: NTB Scanpix

Fotballfest fra Ranheim og volleymål fra 40 meter da Odd ble ydmyket 4 – 1

Michael Karlsens vartet opp med en perlescoring fra 40 meter da Ranheim vant 4-1 mot medaljejagende Odd i Eliteserien søndag.

Michael Karlsen satte prikken over i-en på en festaften for Ranheim med sin volleyscoring fra 40 meter,

4-1-seieren mot Odd sendte Ranheim opp på 24 poeng og var sårt tiltrengt i nedrykksstriden. De har likevel fortsatt en lang vei for å fornye kontrakten på øverste nivå.

Trønderne lå nede for telling i Eliteserien med sju kamper på rad uten seier, men søndag slo de kraftig tilbake.

LES OGSÅ: Er dette tidenes dårligste Odd-børs?

Odd kan seiler akterut i kampen for sølvmedalje i Eliteserien. Vinner Bodø/Glimt sin kamp mandag, er Skien-laget seks poeng bak.

Scoringsfesten søndag åpnet da Storflor slo en corner direkte på hodet til Daniel Kvande. Torgeir Børven utlignet med en kopi av 1–0 målet, men før pause tok Ranheim ledelsen igjen.

Begge lag hadde skapt null og niks i åpent spill i første omgang, men etter nok en dødball fra Storflor fikk Ranheim uttelling, da Mushaga Bakenga sendte ballen gjennom feltet på bakerste stolpe til en vidåpen Jørgen Øveraas Olsen. Det var kampens tredje sjanse og tredje mål.

Odd gjorde to endringer i pausen og kampen åpnet seg, men det var Ranheim som til slutt sikret seg fire mål og alle poengene. Michael Karlsen ble tomålsscorer, først da han scoret med en markkryper etter nok en dødball etter 85 minutter og så da han klinte til på halv volley med keeper på halvdistanse.

LES OGSÅ: Odd gikk på en kjempesmell