MORO: Gratis moro for 50 barn i regi Tollnes. Torsdag var det avslutning med enda mer moro. Foto: Bjørn Borge

Gratis moro og kjendisbesøk

50 barn og unge fikk fire dager med moro, uten at det kostet ei krone. – Vi håper å gjøre det igjen neste år, sier Audun Thorsen i Tollnes.

Skiensklubben ønsket å tilby de yngre i nærområdet noe positivt etter en tid hvor mange aktiviteter har vært stengt, og fikk med gode medspillere på laget.

– Sparebankstiftelsen Telemark/Grenland har vært til uvurderlig hjelp for å gjøre dette mulig, og vi har også møtt mye positivitet i nærmiljøet vårt, sier Thorsen.

Les også
Odd-treneren innrømmer «sleivspark»:– Det var sabla dumt sagt

Kort fortalt inviterte klubben deltakere til et morsomt avbrekk fra hverdagen. Mandag var det aktiviteter på Tollnes' anlegg, tirsdag ble det kjørt to busser til Foldvik Familiepark, onsdag var det fritidsparken og torsdag var det lek, moro og kjendistreff for de unge.

Populær kjendis

TikTok-kjendis Ida Celine Nordhaug, kjent som IdaCMusic for over 127.000 venner og følgere på det sosiale nettverket, underholdt med musikk. Deretter spilte hun inn videoer sammen med mange som mer enn gjerne ble med på det.

POPULÆR: TikTok-kjendis IdaCMusic spilte inn video sammen med unge fans. Foto: Bjørn Borge

Tidligere verdensmester i triksing, Anders Azun, ble høydepunktet for deltakerne som gjerne ville ha et mer sportslig preg på en avslutningsdag med hoppeslott, power balls og andre aktiviteter.

Les også
Nærmer seg utenlandsk klubb: – Kan ikke si så mye

Gjerne flere

Thorsen og Tollnes er strålende fornøyd med hvordan initiativet ble tatt imot og gjennomført.

– Vårt ønske er å ha et positivt forhold til vårt nærområde, som kan defineres som Klyve, Kongerød, Tollnes og Nenset, og 98 prosent av deltakerne er derfra. Men vi har også barn fra Vestsida og Kjørbekkhøgda her, forteller lederen, som gjerne øker omfanget på dagene med gratis moro neste år.

Les også
«Kickstarter» sesongen på Stridsklev

– Dette med 50 handler om logistikk. Får vi med de samme, samt noen ekstra, støttespillere neste år, tar vi gjerne imot enda flere. Selv om det var ekstra hyggelig å kunne tilby noe til barn i et år som har blitt ekstra spesielt, er det supert om vi kan fortsette med dette.