GULSET: Albert Lopez, Gulset. Foto: Bjørn Borge

Gulset yppet seg, men kom til kort

Gulset fikk kjenne på nivået i toppen av norsk volleyball søndag. Eventyret var over nesten før NM-eventyret hadde startet.

16-delsfinalen hjemme i egen hall (Skien Fritidspark) ble likevel stas for 4. divisjonslaget fra Skien.

Tidligere i høst spilte de rødkledte innledende NM-runde, og da vant de finalen mot OSI. Dermed var man sikret ny runde, denne gang 16-delsfinale.

Gulset håpet på skikkelig motstand, og dristet seg til å håpe på Førde på andre siden av nettet, men fikk ikke det ønsket oppfylt. Det ble likevel motstand fra Spirit Lørenskog, som kjempet om den gjeve 8-delsfinalebiletten med Askim til slutt.

Først sett bar prov på at det er mulig, selv om motstander Spirit Lørenskog holdt et høyere nivå enn Gulset.

Etter et jevnt først sett, som Gulset til slutt tapte 20-25, konkluderte man med at det var et godt sett. Spirit vant de to neste settene greit, og 1. divisjonslaget fikk spille mot Askim om 8-delsfinale.

– Det var et godt sett vi leverte der. Resten av kampen var Spirit Lørenskog suverene. De var bedre enn oss i alle ledd. Likevel så var det en morsom kamp med en flott ramme rundt, og ikke minst en god erfaring å ta med seg videre. Nå ser vi framover mot første serierunde kommende helg, sier Svein Inge Omholt i Gulset.

De to siste settene mot 1. divisjonsmotstanderen endte med 5-25 og 12-25.