Lars Godbersen (med bredest smil i midten) kan ikke tenke seg noe bedre sted å besøke enn Skien Fritispark.– Alt ligger til rette her. Best i verden, mener dansken. Her er han sammen med nestleder i turnkretsen, Karl Rønjom, markedssjef i Skien Fritidspark, Hilde Kristine Rosenvold og hans makker i Flying Superkids, Jonatan Rønn.
Lars Godbersen (med bredest smil i midten) kan ikke tenke seg noe bedre sted å besøke enn Skien Fritispark.– Alt ligger til rette her. Best i verden, mener dansken. Her er han sammen med nestleder i turnkretsen, Karl Rønjom, markedssjef i Skien Fritidspark, Hilde Kristine Rosenvold og hans makker i Flying Superkids, Jonatan Rønn. Foto: Tom Arne Borgersen

Har besøkt storstuer i alle verdens hjørner. Mener Skiens er den beste

Lars Godbersen har besøkt idrettsanlegg i 37 land med Flying Superkids. Han mener Skien Fritidspark er blant de aller beste.

– Kanskje det aller beste, sier danske om Skiens storstue.

Han vurderer anleggene etter ulike parametere; fra tilgjengelighet, funksjonalitet og intimitet til opplevelsen av stedet. For turnshowet fra Danmark kommer med tungt utstyr på en stor semitrailer, og skal ha dette inn i hallene.

Alt er enkelt

– Der kommer Skien høyt opp, fordi alt er enkelt. Ikke minst er det enkelt å forholde seg til administrasjonen. Det er aldri problem her, sier han foran sitt femte besøk i Skien på like mange år.

Han tar alle aktivitetene Skien Fritidspark har, som en bonus ved siden av all fortreffeligheten. 

SE DE FLYGENDE BARNA ØVE

Balansekunst på høyt nivå.
Balansekunst på høyt nivå. Foto: Joakim Enger

– Fantastisk, og jeg kan ikke tenke med andre steder jeg har besøkt, som er like bra, mener han. 12. februar skal han og de danske turnerne først underholde, deretter nyte parken.

Hjemme i sin egen by i Danmark, Aarhus, har man bygget en storstue for håndball.

KOSTER FLESK:Så vidt må man åpne pengesekken

– Den kostet over 300 millioner kroner, og kan ikke brukes til annet enn håndball. Her i Skien har man et multianlegg som kan brukes til alt. Jeg er imponert, og mange har mye å lære av det, sier dansken som gleder seg til å ta med sine flygende superbarn 12. februar.

To dager i parken

I år bruker man to dager i Skien Fritidspark, én dag for å opptre med sitt turnshow foran over tusen tilskuere, den neste for å oppleve det fritidsparken har å tilby.

– Det er ikke tilfeldig at vi legger en ekstra dag her i Skien. Det er stort for våre barn å oppleve denne parken, sier Godbersen.

BADET ER STENGT NÅ:Har satt dato for gjenåpning

INDREFILETEN:Telemark får indrefileten, Buskerud sitter med elghodet

Den norske turneen starter i Mandal 10. februar, flytter seg til Arendal 11. og til Skien dagen etter. Deretter skal Flying Superkids besøke Tønsberg, Gran og Langhus.

– Det er hyggelig å høre så gode skussmål, sier markedssjef i Skien Fritidspark, Hilde Kristine Rosenvold.