Det er de to beste G16-lagene i Telemark som møtes på Bratsberg tirsdag klokka 20.00. Varden streamer direkte hvert spark på ballen.

Storm ligger før siste serierunde kun et poeng bak tabelleder Mjøndalen. Om bruntrøyene gir fra seg poeng hjemme på Consto Arena mot tabellfemmer Eik Tønsberg, kan Skienslaget spurte inn til en gjev Interkretsmestertittel.

Det er dog en gjeng blåtrøyer fra Porsgrunn som vil ha et ord med i laget der.

– Alt handler om å vinne. Selv om det for vår del tabellmessig dreier seg om et par plasser opp ved seier, ligger det mye prestisje for både klubb og spillere i potten her. Mange går på samme skole, og vi og Storm har utmerket oss sammen i hele år, sier Pors-trener Fredrik Grohs.

Pors G16 endte som nummer tre i sommerens Norway cup. I kveld møter de Storm i siste serierunde av Interkretsserien. Varden streamer kampen direkte. Foto: Privat

God årgang

Han så laget levere en god vinter- og vårsesong. Som fikk sitt høydepunkt på Ekebergsletta med en tredje plass under årets Norway Cup.

Så kom høsten, og kampene det glapp nok til at luken opp til Mjøndalen er uinntakelige seks poeng før siste seriekamp.

– Vi fikk en liten formdupp etter sommeren. Det er selvsagt litt synd, fordi 2006-årgangen er et veldig bra kull. Det lover bra for juniorlaget vårt neste år. Samtidig bygges det bra nedenfra i Pors, avslutter trener Fredrik Grohs.

Trenerkollega Bjørge Lothe er i ferd med å legge bak seg en god sesong med Storms talentfulle 2006- og 2007-årgang. Som kan toppes med litt hjelp og full pott i kveld.

– Det er to fine årganger, der vi fikk inn flere spillere fra Borg før sesongen. Det er klassekamerater til daglig, og samarbeidet har vært en styrke uten tvil. 2006 utgjør store deler av første laget, og er juniorer til neste år. Vi får uansett et nytt strålende G16-lag, fordi 2008-årgangen også er meget spennende, starter Storm-trener Bjørge Lothe.

Full fyr i teltet

Storm skal spille finalen i OBOS cup lørdag borte mot Flint, og senere i høst forsvare tittelen som regjerende mester under Odds Hummel cup.

Det er ikke i tankene tirsdag kveld. Da er alt fokus rettet mot Pors og siste serierunde av en tett toppstrid i Interkretsserien.

– Det er full fyr i teltet og motivasjonen til guttene er på topp. Det er trolig det samme i Pors-leiren når de møter oss. Det er tett og spennende i toppen. Vi gønner på som vanlig, og håper samtidig på litt hjelp fra Eik, avslutter Storm-trener Bjørge Lothe.