Grenland Topphåndball spilte borte mot Charlottenlund i Trondheim og fikk en fryktelig dårlig start. Etter 12 minutter var stillingen 10–2 til hjemmelaget. Grenland jobbet seg tilbake i kampen og ti minutter før pause sto det 12–9. Etter de første 30 minuttene viste resultattavlen 17–15.

I den andre omgangen var forskjellen stort sett to-tre mål i favør Charlottenlund. Kvarteret før slutt var det 23-20, som ble til 26–23 ti minutter før slutt. Den ledelsen klarte Grenland aldri å ta igjen. Det ble 32–28.

Marius Klevstad ble toppscorer med seks scoringer.

Fire poeng

Pors var i Stavanger og spilte dobbeltkamp mot henholdsvis Nærbø (lørdag) og Hinna II (søndag). Lørdag tok de føringen umiddelbart og var foran 7–5 etter et kvarter. Til pause var stillingen 8–11.

I den andre omgangen kjørte porsgrunnsjentene over Nærbø. Etter ti minutter ledet de 17-10, som ble til 23–11 etter 20 minutter. Til slutt ble seieren på hele 29–16.

Susanne Pettersen ble toppscorer med ni scoringer.

Søndag startet de blå som i den første kampen. Etter et kvarter var stillingen 9–6 til Pors. Ledelsen ble økt inn mot pause, og Pors var foran 17–10.

Pors var foran i hele den andre omgangen. Hjemmelaget kom aldri nærmere enn tre mål bak. Pors vant 29–23 og reiste tilbake til Telemark med fire poeng.

Susanne Pettersen ble toppscorer med åtte scoringer.

Tap i åpningen

Kragerø fikk besøk av Kjelsås, i det som var en kamp mellom to av de beste lagene i divisjonen. Kystlaget fikk en treg start og var bak 1–4 etter fem minutter. Kragerø hentet seg inn igjen og var à jour etter 17 minutter (8-8). Men Oslo-laget rykket litt fra inn mot pause. Etter de første 30 minuttene var det 15–17.

Kragerø klarte aldri å hente inn de to målene. Midtveis i den andre omgangen var stillingen 26–28. Til slutt endte det 33–35.

Ask Kristian Langerød-Nilsen ble toppscorer med åtte scoringer. Se kampfakta her (ekstern side): https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7795625